Hva Kan Du Forvente Deg Om Du Drømmer Om Et Fantastisk Strandbryllup?

Lifestyle

Bare ordet strandbryllup vil nok få mange til å tenke på et avslappet bryllup på en vakker strand mens man nyter sol, varme og friske drinker. Dette er også fullt mulig å få til, men man må likevel ikke glemme at selv om man ser for seg ett litt mer avslappet bryllup enn det klassiske kirkebryllupet, krever også et strandbryllup en god del planlegging.

Hvilken kjole bør du velge?

Skal man gifte seg på stranden bør man unngå å gå for en veldig stor brudekjole, som prinsessekjoler og heller velge kjoler i et lettere stoff. Luftige stoff som chiffon, blonder eller crepe kan være gode valg for å unngå at man blir altfor varm i kjolen. Dette er også en fin mulighet til å kunne eksperimentere med andre farger enn hvitt, eller å velge en kortere kjole eller en kjole med splitt. Besøker du JJ’s House kan du finne et stort utvalg av brudekjoler i stoff og silhuetter som passer perfekt for en bryllupsseremoni på stranden.

Velg riktige sko for stranden

Å velge sko kan være en utfordring når du skal være på stranden ettersom man ikke kan gå med høye hæler og man heller ikke kan gå med altfor uformelle sandaler. Det beste alternativet vil nok være å velge noen formelle ballerinasko som passer til antrekket. Her fins det også mange valg og det fins i tillegg ballerinasko som designes spesifikt for bryllup, slik at man kan finne noen som er pyntet nok til å passe sammen med brudekjolen.

Det fine med denne typen sko er at de også enkelt kan tas av og på dersom du for eksempel skulle få sand i skoene. En annen ting mange velger å gjøre er å rett å slett gå barbeint på stranden som er et like bra alternativ som å gå med sko. I dette tilfellet kan man velge å ha et eget bord stående nær stranden hvor man kan sette fra seg skoene, eller man kan ha en kurv hvor man kan legge skoene oppi.

Planlegg destinasjonen i forhold til vær og temperatur

En av de viktigste tingene man bør tenke på er hvordan været og temperaturen er for destinasjonen man skal reise til. Man må også huske å tenke på at også land i varmere strøk kan få kalde vintre og at tiden på året vil ha mye og si. Skal man for eksempel reise til et tropisk land kan det være spesielt lurt å legge bryllupet til når det er vår i destinasjonslandet, fremfor midt på sommeren. På denne måten kan man unngå de aller varmeste temperaturene, som fort kan bli ubehagelig om man skal være på stranden i formelle klær.

En annen ting man bør tenke på er å ha en plan i bakhånd om man skulle være uheldig med været. Det kan derfor være lurt å vite om man kan bestille et telt eller noe lignende som man kan søke ly under. Man bør også sørge for å ha bryllupet i nærheten av en restaurant eller et hotell hvor man kan fortsette festen etterpå og hvor det også er tilgang til toaletter og andre nødvendigheter.

Det lille ekstra

Planlegger man å oppholde seg på stranden eller ute i varmen i flere timer kan det være lurt å ha noen av de mest nødvendige tingene tilgjengelig i nærheten. Dette inkluderer ting som solkrem, insektspray, vann, parasoller eller noen tepper om det skulle bli kaldt. Det kan også være greit å ha et lite førstehjelpssett tilgjengelig i tilfelle noen skulle tråkke på noe skarpt i sanden.